InboedelOpslag

Het kan voorkomen dat opslag nodig heeft omdat u uw oude huis plotseling eerder moet verlaten dan dat uw nieuwe woning kan betrekken. Of u heeft een grondige verbouwing van uw woonhuis in het vooruitzicht. Of misschien wordt u wel voor uw werk voor een langere periode uitgezonden naar het buitenland.

Huur eenvoudig opslagruimte voor, zowel de tijdelijke als langdurige opslag van inboedel, archief of inventaris.

Voor Inboedelopslag en nog vele andere zaken, kunt u ten alle tijde gebruik maken van opslag van uw spullen en de overige verhuisdiensten van Premium Movers Breda.

Inboedelopslag Amsterdam

Wij zijn specialist in voordelige en veilige opslagruimte voor tijdelijke en langdurige inboedelopslag

Voor inboedelopslag maken onder andere gebruik van 10m³ en 35m³ opslag containers; er is dus altijd ruimte genoeg om al uw spullen veilig bij ons onder te brengen. Wij garanderen u dat uw inboedel bij ons in vertrouwde handen is.

Premium Movers biedt zowel particulieren als bedrijven de mogelijkheid om een opslagruimte te huren op basis de door u benodigde ruimte. Omdat een klant de opslagruimte tijdelijk kan huren, betaalt deze alleen op het moment dat de opslagruimte echt nodig is. U als klant betaalt hierdoor nooit te veel, omdat bijna elke gewenste volume aan opslagruimte gehuurd kan worden.

 

Op zoek naar opslagruimte?

Premium Movers biedt uitstekende opslagfaciliteiten voor het op professionele wijze in bewaring houden van uw inboedel.

Opslag Amsterdam

Bij ons vind u voor elk opslagvraagstuk in de regio Breda een geschikte oplossing.

Wij beschikken over speciaal ingerichte opslagruimte van 7500 m2 op de rand van Amsterdam waarbij temperatuur en luchtvochtigheid zijn gewaarborgd. Voor onze gunstige tarieven kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Premium Movers Breda biedt schone, droge en goed beveiligde opslagruimte tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Kijk voor meer informatie en de diverse opslagmogelijkheden ook op http://www.premiumstorage.nl/