Om het gevecht tegen corona virus te helpen overwinnen, nemen wij uit voorzorg een extra maatregelen om veilig en verzorgd te werk te gaan. De gezondheid van ons allemaal staat voorop!

We volgens alle richtlijnen van het RIVM. Dat kan betekenen dat de situatie van dag tot dag kan wijzigen.

Om je verhuizing in kaart te brengen zullen wij in plaats van een huisbezoek, een videotaxatie doen. Hier vind je meer informatie over videotaxatie. https://premiummovers.nl/virtueel-offertegesprek

Mocht u een verhuizing bij ons geboekt hebben en u heeft niets van ons gehoord, dan kunt u er van uitgaan dat de verhuizing doorgaat zoals gepland.

Elke dag controleren onze collega’s (voor ze aan het werk gaan) zichzelf op koorts, verkoudheid, hoesten en andere door het RIVM aangegeven symptomen. Bij twijfel blijft iemand thuis.

We wassen veelvuldig onze handen, voor, tijdens en na het werk.

We schudden je voorlopig even niet de hand.

We respecteren gepaste afstand van minimaal anderhalve meter.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Zodra de situatie weer onder controle is, hopen wij u weer ouderwets de hand te schudden!

Wanneer u griep- en/of verkoudheidsverschijnselen heeft verzoeken we u hierover contact met ons op te nemen.

Op dit moment is het uit voorzorg niet mogelijk om zelf je verhuisdozen bij ons te retourneren. We maken een ophaalafspraak om ze op te halen.

Wij vertrouwen erop u hiermee voor nu voldoende geïnformeerd te hebben en danken u voor uw begrip en medewerking. Mocht u nog vragen hebben mag u natuurlijk altijd contact opnemen.